L.M.V. Stable - Hevostoimintaa jo vuodesta 1998

L.M.V. Stable:n hevoskimpat

Talli tarjoaa kaikille edullisesti mahdollisuuden hevosten omistamiseen suurkimppojen kautta. Talli panostaa hyvä sukuisiin ja rakenteisiin varsoihin ja kilpahevosiin. Ostettavat hevoset valitaan yhteistyössä alansa asiantuntijoiden kanssa ja valmennuksessa luotetaan alansa huippuosaajiin. Tallin kimppahevosten kanssa tavoitteena on ikäluokkakilpailut ja vanhempien kilpahevosten kanssa mm. Toto65 ja Toto76 -lähdöt ja suurkilpailut. Hevosissa panostetaan tuottoisaan emälinjaan ja varsojen valinnoissa haetaan mahdollisimman optimaalista yhdistelmää suorituskyvyn, kestävyyden ja rakenteen suhteen.

 

Pienellä panoksella mukaan omaan hevoseen!

Tallin suurkimpoissa ei ole hevosen omistaminen kallista. Tallin kimppojen pienet ylläpito- ja osuusmaksut perustuvat kimpan kokoon. Mitä enemmän kimpassa on osuuksia, sitä edullisempaa on yhden osuuden hankkiminen ja ylläpitokulut.

Hevosten kuluissa voi tulla eteen vaikka minkälaisia yllätyksiä. Hoito- tai valmennusmaksun lisäksi voi tulla monenmoisia ja yllättäviä eläinlääkärikuluja, kuljetuskustannuksia, varustehankintoja yms. mitkä voivat moninkertaistaa hevosen ylläpitokulut.

 

Tallin kimpoissa kuukausikulun suuruus on aina vakio!

Tiedät joka kuukausi osuutesi kulut, eikä niissä tule koskaan yllätyksiä.

 

L.M.V. Stable, tarjoaa mahdollisuuden helppoon omistamiseen pienellä panoksella. Valitset vain hevosen ja osuuden maksun jälkeen olet porukassa mukana! Voit liittyä mukaan kaikkiin porukoihin tai hankkia yhdestä useamman osuuden. Oman mielenkiintosi mukaan. Osuuden hinta on valitsemastasi hevosesta riippuen vain muutamista kympeistä ylöspäin.

 

Kimppahevosten omistajat pääsevät mukaan seuraamaan oman hevosensa arkea tallin nettisivujen Omistaja -sivun kautta, tekemään tallivierailuja ja raviessa jännittämään oma hevosen menestystä.

 

L.M.V. Stable löydät myös somesta!

Facebookwww.facebook.com/LMV-Stable

Instagramwww.instagram.com/l.m.v_stable_oy

No Limit Star ja Tapio Perttunen 12.4.2018 2

Tallin vetäjä Lilja Virtanen:

”Ravihevoset ovat aivan upeita eläimiä! Puhutaan sitten lämminverisestä tai meidän ihanasta kotimaisesta suomenhevosesta, niin ravihevonen on työhönsä jalostettu, hyvärakenteinen ja hieno käytöksinen, kaunis eläin, jonka kasvamista, kehittymistä ja valmentamista on mielenkiintoista seurata. Ja kun vuosien työn jälkeen hevosella päästään vihdoin kilpailemaan, on siinä kokeneemmallakin seuraajalla perhosia vatsassa!”

 

 

 

 

 

Tykkää meistä Facebookissa

Facebook Pagelike Widget