Tervetuloa tallin sivuille!

L.M.V. Stable - Hevostoimintaa jo vuodesta 1998!

Tallin vetäjä Lilja Virtanen:

”Ravihevoset ovat aivan upeita eläimiä! Puhutaan sitten lämminverisestä tai meidän ihanasta kotimaisesta suomenhevosesta, niin ravihevonen on työhönsä jalostettu, hyvärakenteinen ja hieno käytöksinen, kaunis eläin, jonka kasvamista, kehittymistä ja valmentamista on mielenkiintoista seurata. Ja kun vuosien työn jälkeen hevosella päästään vihdoin kilpailemaan, on siinä kokeneemmallakin seuraajalla perhosia vatsassa!”

etusivun-hepat-2d
etusivun-hepat-1d

L.M.V. Stable:n hevoskimpat; kaikille jotakin

Talli tarjoaa kaikille edullisesti mahdollisuuden hevosten omistamiseen suurkimppojen kautta. Talli panostaa hyvä sukuisiin ja rakenteisiin varsoihin ja kilpahevosiin. Ostettavat hevoset valitaan yhteistyössä alansa asiantuntijoiden kanssa ja valmennuksessa luotetaan alansa huippuosaajiin. Tallin kimppahevosten kanssa tavoitteena on ikäluokkakilpailut ja vanhempien kilpahevosten kanssa mm. Toto65 ja Toto76 -lähdöt ja suurkilpailut. Hevosissa panostetaan tuottoisaan emälinjaan ja varsojen valinnoissa haetaan mahdollisimman optimaalista yhdistelmää suorituskyvyn, kestävyyden ja rakenteen suhteen.

Pienellä panoksella mukaan omaan hevoseen!

Tallin suurkimpoissa ei ole hevosen omistaminen kallista. Tallin kimppojen pienet ylläpito- ja osuusmaksut perustuvat kimpan kokoon; mitä enemmän kimpassa on osuuksia, sitä edullisempaa on yhden osuuden hankkiminen ja ylläpitokulu:

"Hevosten kuluissa voi tulla eteen vaikka minkälaisia yllätyksiä; hoito- tai valmennusmaksun lisäksi voi tulla monenmoisia ja yllättäviä eläinlääkärikuluja, kuljetuskustannuksia, varustehankintoja ym. ym. mitkä suurimmillaan moninkertaistavat hevosen ylläpitokulut siltä kuukaudelta. Tallin kimpoissa kuukausikulun suuruus osuutta kohti on aina vakio. Tiedät joka kuukausi osuutesi kulut, eikä niissä tule koskaan yllätyksiä. Ja olet mukana omassa hevosessa!"

L.M.V. Stable, tarjoaa mahdollisuuden helppoon omistamiseen pienellä panoksella. Valitset vain hevosen mistä osuuden haluat ja osuuden maksun jälkeen olet porukassa mukana! Tai voit liittyä mukaan kaikkiin porukoihin, tai hankkia yhdestä useamman osuuden jne. oman mielenkiintosi mukaan. Osuuden hinta on valitsemastasi hevosesta riippuen vain joistakin kympeistä ylöspäin.

Tallin porukkaomistaja pääsee mukaan seuraamaan oman hevosensa elämää, mitä hevoselle kuuluu, tekemään tallivierailuja ja, sitten kun päästään radoille, näkemään oman hevosen starttaavan. Tallin porukkahevosten omistajille on oma tiedotussivunsa Omistajille-osiossa, mistä löytyy hevosten tarkempia kuulumisia ja niitä hevosiin liittyviä "tallijuoruja". Tallilla on myös Facebook sivut.

 

 

 

 

 

Tykkää meistä Facebookissa

Facebook Pagelike Widget
Käyntiosoite:
L.M.V. Stable Oy

Hevostie 14, 16300 Orimattila
040-595 5974
talli@lmv-stable.fi
Postiosoite:
L.M.V. Stable Oy

Viljamaantie 2
16300 Orimattila