Aina ei mene niin kuin toivotaan, Ciira karsintalähdön 8 ajalla 29,3ake

August 16, 2019 AdminLMV

Mutta onneksi Ciiralla on kaikki hyvin, eikä mitään vahinkoja eilisessä startissa tullut vaikka tamma näytti videolla yrittävän kiivetä edellä menevän kärryyn useamman kerran:)

Ihan rehellisesti startin jälkeen mielessä ei ollut mitään painokelpoiseksi kelpaavaa, mutta kun starttia analysoi ja katsoi muutaman kerran nauhalta, niin Tapsa ajoi fiksusti.

Kasi radalta auton takaa Ciiralle ei ollut tarjolla kuin kuolemanpaikan kysely lähdön ylivoimaiselta suosikilta Landen Paukulta, kolmannella ajaminen tai peruuttaminen viimeiseksi parijonoon, minkä Tapsa valitsi.

Tyttö teki todella terävän lopetuksen, mutta se ei hitaan matkavauhdin jälkeen 23,5 vauhtisessa lopetuksessa riittänyt nostamaan Ciiraa finaalipaikkaan kiinni.

No seuraava isonpi koitos on Villinmiehen tammakilpailun karsinta, joten toivotaan että siinä olisi tuurit vähän paremmin kohdillaan. Tulosluettelon näet myös tästä linkistä: https://heppa.hippos.fi/heppa/app?page=racing%2FRaceResults&service=external&sp=CF1565816400000&sp=CEJ&sp=CC6